Τα διακοσμητικό γατάκι που με έκανε να τρέμω από ηδονή

Είμαι η Έρη και μετά από 15 χρόνια γνωριμίας και φιλίας με τον κολλητό μου δεν περίμενα ποτέ ότι θα ζήσω τέτοιες στιγμές μαζί του. Και σίγουρα δεν ήξερα ότι έχει τόσο ταλέντο σε αυτό τον τομέα και πως είναι τόσο απελευθερωμένος. Ο κολλητός μου και εγώ είμαστε 28 χρονών και είμαστε φίλοι από παιδιά. Μαζί είχαμε πάει την πρώτη φορά σεζόν στην Ρόδο και δουλεύουμε και οι δύο σε μαγαζιά. Και οι δύο είμαστε εντυπωσιακά παιδιά. Το Άρη τον λες και παίδαρο. Εγώ από την άλλη έχω ένα πολύ ωραίο σώμα κολασμένο κατά τα λεγόμενα των αντρών με μακριά μαλλιά μαύρα και γαλάζια μάτια.

Ενώ με τον Άρη βρισκόμαστε συχνά πυκνά ο ένας με τον άλλον στα σπίτια μας ποτέ δεν πήγε το μυαλό μου σε αυτό που θα γινόταν. Έβλεπα για αρκετό καιρό πάνω στο σύνθετο του σαλονιού του ένα διακοσμητικό γατάκι πολύ όμορφο και γλυκό από σιλικόνη σε ρόζ χρώμα. Υπέθεσα ότι το άφησε κάποια κοπέλα του ή ήταν κάποιο είδος δώρου αλλά ποτέ δεν πήγε το μυαλό μου ότι ήταν το καλύτερο γυναικείο ερωτικό βοήθημα που θα είχα δοκιμάσει σε λίγη ώρα.

Αυτό είναι το πονηρό ερωτικό παιχνίδι που μοιάζει γατάκι διακοσμητικό και θα χαρίσει πάθος και ηδονή.

Όλα ξεκίνησαν όταν καθόμασταν στον καναπέ του Άρη όπως κάθε φορά. Εγώ φορούσα ένα σχετικά κοντό σόρτσ και ένα ελαστικό κολλητό μπλουζάκι. Ο Άρης είχε μπει στο μπάνιο για ένα γρήγορο ντουζ. Μόλις είχε βγει από το ντούζ με την πετσέτα τυλιγμένη γύρο του με είδε να είμαι όρθια πατώντας στις μύτες των ποδιών μου με τεντωμένο κορμί να πιάσω το υπέροχο γατάκι διακοσμητικό. Εκείνη την στιγμή με ύφος αρκετά πονηρό και άνετο μου λέει ο Άρης ” Προσοχή αυτό το γατάκι δαγκώνει”. Εγώ τότε χαμογέλασα και και του είπα πως είναι υπέροχο και τότε άρχισε το ερωτικό μου μαρτύριο.

Ό Άρης μου είπε πως μπορώ να το πάρω αλλά θα υποσχεθώ ότι θα το δοκιμάσω μπροστά του. Τότε δεν πήγε το μυαλό μου τι μπορεί να ήταν αλλά μόλις τον είδα ότι ήρθε κοντά μου με την πετσέτα του τυλιγμένη και με έβαλε να κάτσω γονυπετής με ανοιχτά τα ποδαράκια μου, πάνω στον καναπέ τότε άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι κάτι δεν πηγαίνει όπως τα υπολόγιζα και πως αυτό το γατάκι είχε πολύ σατανικά σχέδια. Τότε ο Άρης αφού με τοποθέτησε με ανοιχτά τα ποδαράκια στα γόνατα και μου έλυσε τα μαλλιά μου έβαλε το γατάκι ανάμεσα στα πόδια μου και μου είπε απλώς να το ακουμπάω εκεί που το τοποθέτησε. Μόλις το έθεσε σε λειτουργία αυτό άρχισε να έχει μία φοβερή υπέροχη δόνηση και μία smoothy υφή που πραγματικά παρόλο που έχω 5 δονητές τέτοια αίσθηση δεν είχα ξανά νιώσει. Τα πρώτα δευτερόλεπτα γύρισα και τον κοίταξα με απορία ενώ αυτός στεκόταν όρθιος μπροστά μου και του είπα πως είναι πολύ καλό θέλοντας να σταματήσω. Αυτός μου είπε να περιμένω λίγα δευτερόλεπτα ακόμα. Τότε όμως άρχισε να μου αρέσει πάρα πολύ όλη η φάση αλλά και η αίσθηση του Rub My Kitty όπως λέγετε αυτό το παιχνίδι. και στεκόμουν μπροστά του αναψοκοκκινισμένη και υγρή. Μετά από 3 λεπτά περίπου είχα βγάλει το σορτσ και το μπλουζάκι μου και είχα αρχίσει να φτιάχνομαι επικίνδυνα. Ό Άρης λόγο της εμπειρίας ήξερε πως ήμουν έτοιμη για άγριες καταστάσεις και τότε με άγγιξε στον κώλο μου δίνοντάς τον ένα γλυκό αλλά και σκληρό χαστουκάκι και με μία κίνηση με ακινητοποίησε πιάνοντάς με από τον λαιμό πάνω στο διακοσμητικό γατάκι του.

Τότε άρχισα να νιώθω υποχείριο στα χέρια του και κατάλαβα πως μία μεγάλη φιλία θα διαλυθεί αλλά μάλλον θα χτίσουμε ένα φοβερό ερωτικό πάθος μεταξύ μας. Χωρίς δεύτερη σκέψη και αρκετά φτιαγμένη πλέον μη μπορώντας να ελέγξω τον εαυτό μου έσκυψα μπροστά του όπως ήμουν υγρή, τρελαμένη και αναμαλλιασμένη του έβγαλα την πετσέτα και άρχισα να τον περιποιηθούμε με το στόμα μου ενώ ταυτόχρονα ερχόμουν σε οργασμό. Παρόλο που ήξερα πως το μέγεθός του ήταν αρκετά καλό δεν περίμενα να είναι τόσο προικισμένος. Το στόμα μου δεν μπορούσε να τον δεχθεί ολόκληρο και ένιωθα τα χείλη μου να ανοίγουν αρκετά. Όταν ήταν εμφανή πλέον ότι ζοριζόμουν πολύ να τον δεχθώ. Τότε με κοίταξε στα μάτια έβαλε το χέρι του στο πιγούνι μου μου σήκωσε το κεφάλι και μου τον κοίταξα και εγώ με λάγνο ύφος και μου είπε ” Τώρα θα νιώσω τι σημαίνει μεγάλος πο@@τσ0ς”.

Αυτό είναι το πονηρό ερωτικό παιχνίδι που μοιάζει γατάκι διακοσμητικό και θα χαρίσει πάθος και ηδονή.

Με έβαλε να κάτσω στα 4 και με το ένα μου χέρι να κρατάω το γατάκι τότε αυτός ξεκίνησε να με σφυροκοπάει ένιωθα το κορμί μου να έχει παραδοθεί εντελώς στις ορέξεις του και τα πόδια μου να τρέμουν. Ένιωθα πως κάθε είσοδός του μέσα μου ήταν και μία ολοκλήρωση για μένα. Τελικά μετά από 20 λεπτά εξαντλημένη τελείωσε αυτό το υπέροχο μαρτύριο μου. Όταν πήγα να φύγω γεμάτη από Άρη τότε του είπα χαριτολογώντας να πάρω το γατάκι και τότε μου είπε αυτός πως το γατάκι θα είναι εκεί και θα το χρησιμοποιώ μόνο εγώ. Μετά από 10 μέρες περίπου που βρεθήκαμε πάλι είδα δίπλα από το γατάκι μου ένα γκρί δεύτερο γατάκι.

Η ιστορία θα συνεχιστεί όμως σε άλλο άρθρο….

Αυτό είναι το πονηρό ερωτικό παιχνίδι που μοιάζει γατάκι διακοσμητικό και θα χαρίσει πάθος και ηδονή.

Απάντηση