Τον έκανα γατούλα στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με το Strapon που αγόρασα

Ονομάζομαι Φαίη και είχαμε συμφωνήσει με τον Στράτο όταν θα έχουμε ολοκληρώσει την παρακάτω φαντασίωση να την δημοσιεύσουμε σε κάποιο μπλόκ για να μας φτιάξει ακόμα περισσότερο. Πρίν λίγες ημέρες λοιπόν και μόλις πέρασε 24:00 και ήταν και επισήμως του Αγίου Βαλεντίνου είχα ετοιμάσει μία έκπληξη στον άντρα μου που σίγουρα του έμεινε αξέχαστη και σίγουρα θα την θυμάται και θέλει να την επαναλάβουμε όπως μου εξομολογήθηκε. Η εμπειρία με το Strapon σίγουρα ήταν από τις καλύτερές μας.

Εδώ θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία από Strapo on στις καλύτερες τιμές γεμάτα πολυτέλεια και φοβέρες λειτουργίες

Για να έχετε μία ολοκληρωμένη εικόνα για εμάς. Είμαστε και οι δύο γυμναστές και έχουμε πολύ όμορφα σώματα. Εγώ είμαι περίπου 1,76και έχω εργαστεί και σαν fitness model παλιότερα σε ηλικία 36 ετών σήμερα και ο Στράτος 42. Έχω μακριά μαύρα μαλλιά με λευκό δέρμα και γαλάζια μάτια.

Ξεκίνησα λοιπόν να δημιουργώ την ατμόσφαιρα με λίγα κεριά και με καυτά μαύρα εσώρουχα, φέρνοντας ένα ολόμαυρο κουτί χωρίς να ξέρει τι έχει μέσα. Εκείνη την στιγμή τα αίματα άρχισαν να ανάβουν. Τότε έβγαλα το μαστίγιο μου και του έδεσα τα χέρια χαρίζοντάς του την απόλυτη αυταρχική συμπεριφορά που επιθυμούσε.

Αφού λοιπόν τον είχα ανάψει και είχα δεμένα τα χέρια του με χειροπέδες και κρατώντας το μαστίγιό μου αποφάσισα να του αποκαλύψω το δώρο του. Τότε άνοιξα την συσκευασία αργά αργά και λίγο πριν αποκαλυφθεί έσκυψα με καυτή ανάσα στο αυτή και στο λαιμό του και του ψιθύρισα “Σήμερα θα σου αρέσει πολύ και δεν θα με πονέσεις, σήμερα θα δεις πως είναι να το κάνουμε με τον δικό μου ρυθμό”. Μόλις ο Στράτος είδε τα αποκαλυπτήρια του υπέροχου strapon μου σάστισε.

Να φανταστείτε ότι ο άντρας μου έχει προίκα μεγαλύτερη από 19 εκατοστά και αρκετά μεγάλο πάχος και όταν βρίσκομαι εγώ σε εκείνη την θέση που τον δέχομαι ολόκληρο μέσα μου, στην γνωστή αγαπημένη στάση όλων των αντρών. Τουλάχιστον όσων πέρασαν από υπό τα ποδαράκια μου. Υπάρχουν στιγμές που με κάνει να πονάω και να εξαντλούμε από την ένταση και την δύναμη. Τις περισσότερες φορές όταν τελειώνει η επαφή μας πιάνω τον εαυτό μου να τρέμει από εξάντληση και ηδονή ειδικά τα ποδιά μου. Να πω την αμαρτία μου όμως μου αρέσει πολύ.

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε ότι κάποια στιγμή θα αντιστρέφαμε τους ρόλους μας για να έχουμε και αυτήν την εμπειρία. Τότε φόρεσα το αριστούργημα Strapon που διαθέτει και δόνησή. Και του επέβαλα να ξαπλώσει ανάσκελα και να με κοιτάει στα μάτια.

Fetish Tentation Vibrating Dual Strap On FleshΆναβα και μόνο στην ιδέα ότι θα έπαιρνα τον άντρα μου και μάλιστα θα τον έβλεπα μέσα στα μάτια την στιγμή του πρώτου του μορφασμού που θα εισχωρούσα μέσα του. Αφού δούλεψα αρκετά με το στόμα μου και την γλώσσα μου, γέμισα και λιπαντικό το strapon και άρχισα σιγά σιγά να τον πιέζω για να μπω μέσα του. Τότε μόλις άρχισε να με δέχεται μέσα του έβλεπα το πρόσωπό του, ένιωθα την ντροπή που ένιωθε ο ίδιος αλλά και την ιδέα ότι τον ταπείνωνα και με άναβε περισσότερο.

Κάθε χιλιοστό που εισχωρούσα μέσα του ήταν και ένας καυτός μορφασμός, κάθε μουγκρητό ή επιφώνημα που έβγαζε ειδικά στα πρώτα δευτερόλεπτα ήταν για μένα μία τεράστια δόση ηδονής. Εκείνη την στιγμή κυριαρχούσα επάνω του και μπορούσα να τον κάνω νιώσει όπως εγώ και το πιο καυτό ήταν ότι θα τον έκανα να του αρέσει.

Μετά από λίγα λεπτά άρχισε να το δέχεται κανονικά όπως εγώ εκείνον, λίγα επιφωνήματα παραπάνω έβγαζε λόγο απειρίας αλλά άρχισε να του αρέσει. Τον είχα κάνει πλέον το κοριτσάκι μου .

Μόλις είδα ότι άρχισε να του αρέσει και να απολαμβάνει την έντασή μου αλλά και την εμπειρία αποφάσισα να του δείξω και την πιο άγρια εκδοχή. Τότε τον διέταξα να γυρίσει και να πάρει αυτός πλέον την αγαπημένη του στάση στα 4 και μάλιστα του ζήτησα να είναι ε επίπεδο master το στήσιμο όχι απλό στα 4 αλλά το στήθος του να ακουμπάει στο κρεβάτι.

Σε εκείνο το σημείο πήγε λίγο να αντιδράσει αλλά το μαστίγιο και η απειλή ότι και εγώ θα αρνούμαι την ίδια στάση έκατσε σαν σωστό κοριτσάκι. Άμαθο μεν αλλά αποφασισμένο να διδαχθεί την σωστή σέξι θηλυκή μεριά του. Ξεκίνησα λοιπόν να του καταστρέφω τον ανδρισμό του μιλώντας τον βρόμικα και παίρνοντάς τον με μεγάλη ένταση σε σημείο που να φωνάζει. Μάλιστα ένοιωθα τα πόδια του να τρέμουν όπως τα δικά μου και αυτό με άναβε ακόμα περισσότερο γιατί τον έβλεπα να του αρέσει και ζητάει περισσότερο. Άρχισα να τον χτυπάω και να του το βάζω ολόκληρο μέσα και τον έβλεπα να θέλει κι άλλο. Αυτό διήρκησε περισσότερο από 10 λεπτά μέχρι που στο τέλος τελείωσε . Τότε μου ζήτησε να σταματήσω αλλά σαν καλή σύζυγος συνέχισα για κάνα 2λεπτο ακόμα μέχρι να πει έλεος.

Μόλις τελείωσα και εγώ τότε έσκυψα στο αυτί του και του ψιθύρισα ” Από σήμερα θα είσαι το κοριτσάκι μου όποτε θέλω, είδα πόσο σου άρεσε και επιτέλους είδε; πως νιώθω εγώ να είσαι σίγουρος πως τον strapon μου θα σε ξανά ταπεινώσει και μπορεί να φέρω και μεγαλύτερο”.

Με τον Στράτο συνεχίζουμε και έχουμε μία παθιασμένη ζωή χωρίς κόμπλεξ και ταμπού. Είναι φοβερός σύζυγος και σύντροφος και φυσικά στο κρεβάτι είναι ο καλύτερος….

Απάντηση