Το κατάλληλο δώρο για την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου για νύχτες πάθους

Το πάθος και ο πόθος αυτές τις μέρες κάθε χρόνο έχουν την τιμητική τους. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και δεν είναι λίγοι αυτοί που ψάχνουν το κατάλληλο δώρο για αυτούς και τον/την σύντροφό τους. Ο τέλειος συνδυασμός αυτές τις μέρες είναι να παντρέψουμε τον ρομαντισμό με το πάθος και την σεξουαλικότητά μας.

Εμείς λοιπόν σας προτείνουμε 4 τέλεια δώρα, δύο για την γυναίκα προς άντρα και δύο από άντρα προς την γυναίκα και μάλιστα οι προτάσεις συνδυάζουν στο απόλυτο και το πάθος με τον ερωτισμό και σας υπόσχονται ότι θα περάσετε τις τελειότερες βραδιές που θα μείνουν αξέχαστες και σε εσάς και στον/στην σύντροφό σας.

Αν είστε άντρας λοιπόν και θέλετε να κάνετε ένα δώρο στην σύντροφό σας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που θα μείνει αξέχαστο και θα γεμίσει τις νύχτες σας με ένταση ερωτισμό, σας έχουμε τις παρακάτω προτάσεις και μάλιστα σας έχουμε και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε.

Η πρώτη πρότασή μας είναι για τους πιο συντηρητικούς άντρες και αφορά κυρίως το εγκεφαλικό παιχνίδι μεταξύ του ζευγαριού. Ένα πρώτο δώρο που συνδυάζει στο απόλυτο την πολυτέλεια την ερωτική διέγερση και το πάθος είναι το Luna C String. Φανταστείτε πως θα ήταν ένα δονούμενο εσώρουχο με τηλεχειριστήριο απομακρυσμένου ελέγχου με το οποίο θα μπορούσατε να παίζεται παιχνίδια κυριαρχίας. Ο τέλειος τρόπος για να χρησιμοποιείται αυτόν τον εγκεφαλικό διεγερτικό θησαυρό είναι να καλέσετε κάποιους φίλους στο σπίτι και χωρίς να γνωρίζουν τίποτα να συμφωνήσετε με την σύντροφό σας να το φοράει και εσείς έχοντας την κυριαρχία στα χέρια σας κατά διαστήματα να πατάτε το κουμπι. Μόλις φύγουν οι φίλοι σας από το σπίτι είμαστε σίγουροι ότι θα μας θυμηθείτε.

Η δεύτερη πρόταση αφορά του τους λίγο ποιο τολμηρούς άντρες οι οποίοι θέλουν να εκπληρώσουν τις κρυφές τους φαντασιώσεις με την σύντροφό τους χωρίς ωστόσο να την φέρουν σε δύσκολη θέση και χωρίς να υπάρχει αυξημένη πιθανότητα για άρνηση. Το δεύτερο δώρο μπορεί να είναι το Magic Ram. Το Magic Ram είναι ένα ομοίωμα δονητής με κίνηση κρουστική που δίνει την αίσθηση πραγματικής διείσδυσης και θα χαρίσει στην σύντροφό σας μεγάλες συγκινήσεις ενώ ταυτόχρονα  θα καλύψει σε εσάς τον πόθο για διπλή εισχώρηση χωρίς όμως την παρουσία δεύτερου φυσικού προσώπου. Φυσικά το μέγεθος αλλά και η λειτουργία που έχει το συγκεκριμένο ομοίωμα είναι ικανά από μόνα τους να χαρίσουν τρομερές συγκινήσεις στην σύντροφό σας και θα δώσουν μία απόλυτα ρεαλιστική αίσθηση. Το συγκεκριμένο δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλέντίνου πρέπει σίγουρα να συνοδευτεί από λίγο ποτάκι, χαμηλωμένο φωτισμό αρκετά κεράκια και μπόλικη διάθεση για περιπέτεια. Και ίσως ένα ωραίο λαδάκι.

Αν είστε γυναίκα και θέλετε να κάνετε κάποιο δωράκι στον σύντροφό σας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που θα καλύψει τις παραπάνω ανάγκες σας η πρώτη πρόταση μας για εσάς είναι το Royal One Satisfyer που αφορά κάτι αντίστοιχο με το πρώτο αντρικό δώρο η διαφορά είναι ότι το συγκεκριμένο είναι δαχτυλίδι πέους και συνδέεται με εφαρμογή στο κινητό σας. Φυσικά αυτό θα μπορούσε να συνοδευτεί και με κάποιο αφροδισιακό όπως αυτό VIACYMINE. Έτσι μπορείτε να έχετε τον έλεγχο στο κινητό σας και να παίζεται άνετα ένα παιχνίδι εξουσίας μεταξύ σας που σίγουρα θα κάνει το βράδυ σας εξαιρετικά εκρηκτικό.

Αν πάλι είστε τολμηρή σε αυτόν τον τομέα και έχετε σκοπό η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να μείνει ανεξίτηλη στο μυαλό του άντρα σας τότε σας έχουμε την τέλεια πρόταση. Σας προτείνουμε λοιπόν να ζήσετε για μία ημέρα μία εμπειρία γεμάτη κυριαρχία και να δείτε πως είναι ο ενεργητικός ρόλος. Μπορείτε να ξεκινήσετε αυτήν την περιπέτεια με ένα επιβραδυντικό ώστε να τον κάνετε να απολαύσει όλη την διάρκεια που θα τον κάνετε την γατούλα σας με το Yokaine by Laboratoire IntexTonic το οποίο έχει κατακτήσει ένα μεγάλο μέρος της αγοράς πολύ γρήγορα και στην συνέχεια να το βάλετε να υποστεί τον δικό σας ρυθμό και ένταση με Temptation strap on ώστε να μην υποφέρει την πρώτη του φορά αλλά να του αρέσει.

Φυσικά αυτές οι προτάσεις μας αφορούν ανθρώπους που έχουν μία ενεργή ζωή και κατέχουν μία σχετική εμπειρία. Θα χρειαστεί από μέρος σας λίγο καλή διάθεση, τόλμη και πάθος για την ζωή και σίγουρα θα έχετε δημιουργήσει την καλύτερη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην ζωή σας.

Απάντηση