Η εξομολόγηση μιας γυναίκας – Έχω και εγώ δονητή

δονητής

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Όταν ακούς τη λέξη δονητής, ή που θα φέρεις εικόνες στο μυαλό σου με γυναίκες να ουρλιάζουν από απόλαυση, ή που-αν πρόκειται για την κοπέλα σου θα βγάλεις το συμπέρασμα ότι δεν την ικανοποιείς, θα της κάνεις σκηνή και τελικά θα καταλήξετε να τσακωθείτε για ένα αθώο μικροσκοπικό αντικείμενο μεν, υψίστης σημασίας δε.

Ο λόγος φυσικά είναι ένας και μοναδικός: Ο δονητής θεωρείται ταμπού. Εν έτι 2020, που έχουμε απομυθοποιήσει ένα σωρό άλλα-ακραία-πράγματα, συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι το σεξουαλικό βοήθημα της γυναίκας είναι ντροπή, περίεργο και έξω από τα συνηθισμένα.

Σηκώνω το λάβαρο της επανάστασης κατά της σοβαροφάνειας και του συντηρισμού, και δηλώνω ορθά και κοφτά ότι ναι, έχω κι εγώ δονητή. Ο δονητής φίλε μου-δεν είναι dildo κάνε το διαχωρισμό-είναι ένα εργαλείο που καλώς ή κακώς άπαξ και το χρησιμοποιήσεις, το λατρεύεις. Όχι, δεν θα αντικαταστήσει ποτέ εσένα, το πέος ή οτιδήποτε άλλο πάνω σου, αλλά μία γυναίκα κάποιες φορές επιβάλλεται να έχει αυτό το μικρό θαύμα στο συρτάρι της. Οι λόγοι είναι απλοί και κατανοητοί:

Δύσκολα φτάνεις σε κορύφωση

Πάρε παράδειγμα από τον εαυτό σου: Πόσες φορές δεν έχεις φρικάρει, όταν δεν μπορείς να τελειώσεις, όταν τελειώνεις γρήγορα ή όταν… υπάρχει η α ανεπιθύμητη πτώση μετά τα 5 πρώτα λεπτά; Εμείς δηλαδή γιατί να μη φρικάρουμε όταν για κάποιο αόρατο και σκοτεινό λόγο δε βλέπουμε αστράκια, πυροτεχνήματα ή δεν ολοκληρώνουμε το σκοπό της συνεδρίας; Πριν λοιπόν λάβεις την ιατρική συμβουλή, καλό θα ήταν να δοκιμάσεις μία μικρή συσκευή, που έχει παλμό και μπρίο, και που μοναδικός της στόχος είναι οι καλύτεροι και περισσότεροι οργασμοί. Δε βρίσκω κάτι κακό σε αυτό.

Είναι κάτι νύχτες μοναξιάς

Και δεν μιλάω μόνο τα βράδια που είσαι μακριά από το σύντροφο σου, αλλά και τα βράδια-και τις μέρες βασικά-που δεν υπάρχει κανένας στο προσκήνιο. Ναι, συμβαίνει και αυτό το κακό στους ανθρώπους και δυστυχώς δεν μπορείς να το αποφύγεις. Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να δώσεις στην μοναξιά σου μία πιο ευχάριστη και σεξουαλική νότα. Κι αν εσύ τις περιόδους που είσαι μόνος, κάνεις την παλάμη σου το απόλυτο αντικείμενο του πόθου, εμείς είμαστε πιο μερακλούδες και μία μικρή βοήθεια τη θέλουμε. Είναι που ο γυναικείος κόλπος είναι περίπλοκος; Είναι που για να αυτοικανοποιηθούμε θέλουμε το χρόνο και την άνεσή μας; Μη νομίζεις, ο γυναικείος αυνανισμός θέλει χρόνο, υπομονή και κυρίως ποιότητα. Εξάλλου, σκέψου τι είναι να έχεις 8 μήνες να κάνεις σεξ, στο μεσοδιάστημα να μην έχεις ασχοληθεί καθόλου με τα ενδότερα, και όταν ο χριστιανός πάει να κάνει τη δουλίτσα σου, ο οργανισμός σου να πάθει σοκ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *