Το σεξ στην εποχή του κοραναϊού

Το σεξ στην εποχή του κοραναϊού

Το σεξ στην εποχή του κοραναϊού. Ο καλύτερος σεξουαλικός σύντροφος κατά τη διάρκεια της πανδημίας είστε εσείς ή κάποιος με τον οποίο ζείτε.

Ο καλύτερος σεξουαλικός σύντροφος κατά τη διάρκεια της πανδημίαςΟ αυνανισμός, η χρήση σεξουαλικών παιχνιδιών ή η συμμετοχή σε τηλέφωνο ή σε απευθείας σύνδεση σεξ συνιστώνται ως οι ασφαλέστερες επιλογές.
Αυτό δεν σημαίνει ότι το σεξ είναι εκτός πίνακα, αλλά ιδανικά θα πρέπει να συμβαίνει με άτομα που είναι μέλη του περιβάλλοντος σας. Πρέπει να κρατάμε αποστάσεις, αλλά μετά από μήνες κλειδώματος δεν είναι ρεαλιστικό να περιμένουμε από τους ανθρώπους να σταματήσουν να κάνουν σεξ.

Εάν κάνετε σεξ με άτομα εκτός του περιβάλλοντος σας, είναι σημαντικό να περιορίσετε τον αριθμό των συντρόφων. Όπως συμβαίνει με τα πάντα αυτή τη στιγμή, να γνωρίζετε τα συμπτώματα του Covid-19 που μπορεί να έχετε εσείς ή ο σύντροφός σας – και να απομονωθείτε εάν τα έχετε.
Εάν συναντάτε κάποιον νέο καλό θα ήταν να μάθετε εάν αυτός ή οποιοσδήποτε στο νοικοκυριό του είχε συμπτώματα.

 

Ο ιός εξαπλώνεται μέσω του σεξΟ ιός εξαπλώνεται μέσω του σεξ; Ο ιός μπορεί να εξαπλωθεί μέσω του σάλιου, της βλέννας ή της αναπνοής εκείνων που το έχουν. Είναι δυνατή η πιθανότητα μεταφοράς κοραναϊού – από το στόμα σας στα χέρια σας, στα γεννητικά όργανα, στη μύτη ή το στόμα κάποιου άλλου. Γι ‘αυτό σας συνιστάμε να μην φιλάτε, να φοράτε μάσκα προσώπου κατά τη διάρκεια του σεξ η και να προτιμάτε θέσεις όπου δεν είστε πρόσωπο με πρόσωπο με τον παρτενέρ σας. Ο ιός έχει βρεθεί σε σπέρμα, γι ‘αυτό πρέπει να χρησιμοποιείτε προφυλακτικά και για το στοματικό σεξ για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο.

Τι πρέπει να κάνετε μετά το σεξ;

Πρέπει να πλένετε τα χέρια σας για περισσότερο από 20 δευτερόλεπτα ή να χρησιμοποιείτε απολυμαντικό χεριών πριν και μετά το σεξ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *